Crackdown 3 is ‘Play Anywhere’

Crackdown 3

PC Xbox One

Crackdown 3 is ‘Play Anywhere’

Crackdown 3 is ‘Play Anywhere’

Crackdown 3 werd jaren geleden met veel bombarie aangekondigd. Maar daarna werd het bijzonder stil. De game, die moest laten zien hoe de cloud je game kon verbeteren op de Xbox One, liet jaren niets van zich horen. Nu is het (waarschijnlijk) dé game die de kracht van de Xbox Scorpio gaat laten zien. Dat het spel op de komende E3 en Gamescom aanwezig zal zijn lijkt ons dan ook duidelijk. Nu is echter al duidelijk geworden dat Crackdown 3 een ‘Play Anywhere’-titel gaat worden.


Dit zorgt ervoor dat wanneer je de game koopt voor je Xbox One, je de game meteen ook krijgt op Windows 10 zonder extra kosten. Daarnaast wordt de savegame en de achievementlijst gedeeld tussen de platformen. Wanneer je met Crackdown 3 hebt gespeeld op je Xbox One kun je direct op je PC verder waar je gebleven was, en andersom.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.