Crash Bandicoot mogelijk naar PC en Switch

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

PlayStation 4
7.6

Goed

Crash Bandicoot mogelijk naar PC en Switch

Crash Bandicoot mogelijk naar PC en Switch

Het lijkt er op dat Activision een plan heeft dat vijf jaar moet duren waarin Crash Bandicoot opnieuw populair gemaakt moet worden. Volgens een gerucht zal de eerder op PlayStation 4 verschenen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy daarom later dit jaar ook op PC en Switch gaan verschijnen. Daarnaast zou er een compleet nieuwe Crash-game moeten verschijnen in 2019. Of, nouja, misschien. Het is namelijk niet duidelijk of het een nieuw avontuur is, of een remake van Crash Team Racing.

Interessant is dat er eerder vermoedelijk een Xbox One-editie van de game gelekt zou zijn, maar over een uitgave voor dat platform nu niet gesproken wordt. Aan de andere kant is Crash in handen van Activision. En die vinden extra inkomsten vast niet vervelend. De tijd gaat het leren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.