Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy krijgt nooit eerder uitgebracht level

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

PlayStation 4
7.6

Goed

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy krijgt nooit eerder uitgebracht level

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy krijgt nooit eerder uitgebracht level

Crash-fans krijgen een leuke, gratis uitdaging aangeboden! Activision Publishing heeft aangekondigd dat er nieuwe content beschikbaar is voor Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Dit deden zij tijdens het ‘Crash Bandicoot Then and Now’-panel op de San Diego Comic Con. Stormy Ascent is een level dat in de originele Crash Bandicoot game ontvoltooid was en nooit is uitgegeven. Het level is nu gratis verkrijgbaar. Ook is bekendgemaakt dat een hardcoverboek van Dark Horse Comics zal verschijnen getiteld ‘The Crash Bandicoot Files: How Willy the Wombat Sparked Marsupial Mania’, met daarin het originele designdocument voor Crash Bandicoot. Daarnaast kunnen fans elkaar deze week Crash Bandicoot-emoji’s sturen door de gratis CrashMoji-app te downloaden.
Shuhei Yoshida, directeur van PlayStations wereldwijde studios:

Het is heel bijzonder dat Crash-fans na al die jaren nu de kans krijgen om Stormy Ascent te spelen. Activision heeft geweldig werk geleverd met het remasteren van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en fans zullen absoluut genieten van dit nooit eerder uitgebrachte Crash-level. Ik kan niet wachten om de klassementen te volgen, want zelfs speedrunners zullen hier een hele kluif aan hebben.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.