Crowdfunding voor Project Cars 2 gestart

Crowdfunding voor Project Cars 2 gestart

Ontwikkelaar Slightly Mad Studios is begonnen met een crowdfunding campagne voor Project Cars 2 op hun WMD Portal platform. In dit vervolg zal het mogelijk zijn om ook offroad te gaan racen, zoals op gravel, modder of sneeuw. Daarnaast zal de game acht verschillende disciplines bevatten, waaronder Rallycross en Hillclimb. In totaal krijgt Project Cars 2 meer dan 200 tracks verdeeld over 50 locaties en meer dan 200 racewagens in 40 verschillende klasses.

In de crowdfunding campagne zijn verschillende opties om de game te ondersteunen. Zo kan je 70 euro neerleggen en dan krijg je de pc-versie van Project Cars 2, een in-game badge en een wallpaper. Heb je ‘iets’ meer te besteden dan kan je er ook voor kiezen om het project te steunen met 14.000 euro. Daarvoor krijg je dan (naast de game) een luxe weekend aangeboden, inclusief diner met het hoofd van de studio en rijden in een Ferrari 458 Spider.

Robin mocht Project Cars reviewen en zag dat de game een behoorlijk goed debuut maakte. Hopelijk weten ze wel het aantal bugs in het tweede deel tot een minimum te beperken.

Het vervolg op Project Cars zal verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en Steam OS.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.