"Cyberpunk 2077 verschijnt eind 2016"

"Cyberpunk 2077 verschijnt eind 2016"

Een anonieme bron geeft aan dat Cyberpunk 2077, het nieuwe project van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt RED in de planning staat om eind 2016 te verschijnen. De sci-fi rpg werd in 2012 reeds onthuld en wordt door de makers omschreven als groter en ambitieuzer dan The Witcher 3. Volgens de bron wordt momenteel druk gewerkt aan de pc-versie van de game, maar een port naar console lijkt meer dan waarschijnlijk omdat de mogelijkheid erin zit dat zowel Sony als Microsoft moeite lijken te doen om het spel als console-exclusive binnen te halen.

Of we Cyberpunk 2077 daadwerkelijk reeds volgend jaar zullen te zien krijgen is momenteel nog koffiedik kijken. CD Projekt Red heeft al meermaals gezegd dat ze op 2017 mikken met Cyberpunk, en de studio is uiteraard nog steeds aan het werk aan de in het voorjaar te verschijnen uitbreiding voor The Witcher 3 genaamd Blood and Wine.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.