‘cyclist presentation’-trailer voor Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023

‘cyclist presentation’-trailer voor Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023

NACON en Cyanide Studio presenteren met veel plezier een nieuwe trailer met de wielrenners en gameplay van de beroemde, jaarlijks verschijnende games, Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023. Beide games verschijnen op 8 juni 2023. Tour de France 2023 komt beschikbaar voor pc, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One, terwijl Pro Cycling Manager 2023 verschijnt voor pc (Steam). 

Bekijk de ‘cyclist presentation’-trailer voor Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023:
Hoewel elke wielrenner op eigen kracht moet presteren, is wielrennen in grote mate een teamsport. De nieuwe gameplay-beelden tonen hoe de verschillende kenmerken van de wielerploegen tot uitdrukking komen in Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023.

Teams uit alle divisies
In Tour de France 2023 kunnen spelers kiezen uit wielrenners uit de 21 teams die deelnemen aan de Tour de France van 2023. In Pro Cycling Manager 2023 kunnen spelers de leiding nemen over alle World Tour- en Pro Tour-teams, en de meeste Continental-teams.

Gespecialiseerde wielrenners
Climber, Sprinter, Puncher en Rouleur: alle types wielrenners en hun kenmerken zijn beschikbaar in beide games van Cyanide Studio. Aangezien wielrennen een teamsport is, kun je alleen winnen door je team te bouwen op de krachten van elke renner. De leider van het team is ook te herkennen aan het nummer op zijn bib, dat altijd eindigt op “1”, net als in het echt.

Draag de kleuren van winnaars
In Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023 zijn de truien uit de wielerwereld exact nagemaakt. Spelers kunnen de vier kenmerkende en iconische truien van de Tour de France dragen: geel, groen, wit en bolletjes. Ook de nationale kampioenstruien en de regenboogtrui van de wereldkampioen zijn present. In Tour de France 2023 kunnen de Super Combative-renners nu hun rode bibs dragen, en leden van de hoogst genoteerde ploeg hun gele bibs.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.