Dark Souls III: Ashes of Ariandel nu beschikbaar

Dark Souls III

PC PlayStation 4 Xbox One

Dark Souls III: Ashes of Ariandel nu beschikbaar

Dark Souls III: Ashes of Ariandel nu beschikbaar

Bandai Namco Entertainment Europe heeft Dark Souls III: Ashes of Ariandel uitgebracht, de eerste van twee geplande downloadbare uitbreidingen op het veelgeprezen Dark Souls III voor de PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam voor €14,99. Keer terug naar de wereld van Dark Souls III en ontrafel een verschrikkelijk geheim binnen een vervloekt schilderij. Spelers kunnen zich verheugen op een gloednieuw gebied gevuld met vreselijke nieuwe vijanden, uitdagingen en lore die voortbouwt op de verhaallijn van de originele game.
Stap in de mysterieuze wereld van Lothric voor een nieuwe missie binnen in een schilderij dat gemaakt is om ongewenste wezens herbergen. Duik er in, ontrafel haar geheimen en versla het kwaad dat in het koude landschap schuilt. Gedurende het avontuur zul je nieuwe wapens, uitrustingen en spreuken tot je beschikking krijgen om de strijd aan te gaan met enorme krijgers, roedels territoriale wolven, een nederzetting met groteske bewoners en andere angstaanjagende wezens in een wereld die verzonken is in gekte.

Dark Souls III: Ashes of Ariandel brengt ook Undead Matches; een compleet nieuwe manier om online tegen andere spelers van Dark Souls III: Ashes of Ariandel over de hele wereld te spelen. Door deel te nemen aan deze multiplayer-matches kunnen spelers eervol dueleren tegen een mede-Cursed Undead, vechten in free-for-all knokpartijen of team-based slagen aangaan met maximaal vijf andere spelers. Maar deelnemen aan de Undead Matches is niet gemakkelijk. Avontuurlijke spelers zullen namelijk eerst een angstwekkende tegenstander moeten bestrijden, diep in de wereld van Ariandel.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.