Datum eerste mission pack StarCraft II Nova Covert Ops aangekondigd

Datum eerste mission pack StarCraft II Nova Covert Ops aangekondigd

De eerste missie, de eerste Nova Covert Ops, een single-player campaign voor StarCraft II, verschijnt op 30 maart in Europa. De volledige campagne bevat negen missies en brengt klassieke gameplay met zich mee, inclusief nieuwe gameplayelementen. Het tweede en derde deel van deze Nova Covert Ops verschijnt later dit jaar. Je hebt geen StarCraft of StarCraft II nodig om met deze missies aan de slag te gaan.

In deze eerste missie speel je als Nova, de bekende Ghost. Het is aan jou om als Nova missies te voltooien die even gevaarlijk als noodzakelijk zijn voor het bestaansrecht dat je hebt. Infiltreer vijandelijke basissen, onderschep invasies op planetaire schaal en experimenteer met nieuwe technologie. Wanneer je de game voorziet van een pre-order krijg je een Cover Ops skin voor je Ghosts in StarCraft II.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.