Datum geprikt voor launch Wildstar

Datum geprikt voor launch Wildstar

NCSoft en Carbine Studios kondigen vandaag aan dat hun aankomende actie-avontuur sci-fi MMO WildStar officieel wereldwijd gelanceerd wordt op 3 juni 2014. Aanvullend kondigen de uitgever en studio aan dat pre-oders voor de game starten op woensdag 19 maart met een voorgestelde retail prijs van €44,99. Spelers die de pre-oder plaatsen krijgen early access tot verschillende closed en open beta events en ontvangen verschillende in-game items en voordelen zoals:

• Early game access vanaf dinsdag 31 mei (drie dagen voor de officiële lancering van de game)
• Een exclusieve Rocket House.
• Een mini-ship housing decoratie, die spelers extra ‘rest experience’ punten garandeert .
• Een 10-slot storage bag voor verhoging van de character inventory.
• De mogelijkheid om karakter en guild namen te reserveren voor de lancering .

WildStar wordt uitgebracht in twee versies. De Standard Edition bevat de game, 30 dagen speeltijd en een Eldan-gethematiseerde Housing Décor item. Voor nog eens €15 extra is de Deluxe Edition van WildStar beschikbaar met alle elementen van de Standard Edition, plus een groter pakket aan exclusieve content: een Eldan Hoverboard, een uniek kostuum, een unieke Eldan speler titel en een limited-edition Eldan kleurstof set. De Deluxe Edition is digitaal of via retail beschikbaar als limited edition collectable steelbook. Jeremy Gaffney, Executive Producer van Carbine Studios:

We zijn erg enthousiast over de lancering van WildStar. We kijken uit naar de eerste spelers die hun reis beginnen op de onontdekte planeet Nexus. Zowel de noobs en MMO veteranen zullen de tijd van hun leven hebben met onze snelle gevechten, terwijl ervaren guilds en groepen complete forten bouwen met behulp van ons Warplot systeem en zich staande houden in werkelijk epische raids. We hebben gestreefd naar leuke en unieke content voor MMO gamers van elk kaliber van level één tot level cap en verder. WildStar is een gloednieuwe IP en een nieuw universum die al meer dan 1,4 miljoen beta inschrijvingen heeft, dus het lijkt erop dat andere gamers ook uitkijken naar iets nieuws en anders in het MMO landschap.

In tegenstelling tot beschikbare games op dit moment trekt WildStar spelers met een mooie en onderscheidende animatiestijl, robuuste housing customisation en gevechten met veel actie die de vaardigheid van spelers test met zijn snelle, reactieve telegraph system. Daarbovenop komt nog de persoonlijkheid van de game, die anders is dan anderen; humoristisch maar doorspekt met een mysterieuze ondertoon die impliceert dat er meer gebeurt in de wereld dan je op het eerste oog ziet. WildStar geeft spelers de vrijheid om de game te ervaren zoals zij willen spelen, en geeft ondertussen een ongekend niveau van exploratie en ontdekking van de planeet Nexus. Binnenkort lees je op GameParty meer over Wildstar, onze Fabiano zit momenteel midden in de beta!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.