Datum, season pass en gold edition voor Lara Croft and the Temple of Osiris

Datum, season pass en gold edition voor Lara Croft and the Temple of Osiris

Crystal Dynamics onthult informatie over Lara Croft and the Temple of Osiris. Het spel is vanaf 9 december 2014 beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Tevens zal vanaf 9 december 2014 bij een aantal winkels een “Gold Edition” van Lara Croft and the Temple of Osiris verkrijgbaar zijn. De Gold Edition bevat meerdere exclusieve items zoals een figurine van Lara (ongeveer 7,5cm hoog), een artbook boordevol nooit eerder gezien concept art, een uitvouwbare kaart van de Overworld en de Season Pass.

De Season Pass (ook afzonderlijk verkrijgbaar) bevat alle toekomstige downloadbare content inclusief de Icy Death en Twisted Gears-pakketten. De komende DLC-pakketten bieden 6 extra outfits en dagen Lara, Carter, Horus en Isis uit om meerdere tombes te verkennen en unieke schatten zoals ringen, amuletten en wapens te veroveren. De Season Pass bevat geen pre-order packs.
Lara Croft and the Temple of Osiris is het vervolg op het veelgeprezen Lara Croft and the Guardian of Light en de eerste coöp-ervaring voor vier spelers met Lara Croft. In dit spel, met ongelooflijke beelden en een gloednieuw verhaal, moeten spelers samen de tempel verkennen, hordes vijanden uit de Egyptische onderwereld verslaan, duivelse puzzels oplossen en dodelijke vallen ontwijken. Spelers wedijveren continu om schatten en krachtige artefacten, zodat ze de show kunnen stelen.

Lara Croft and the Temple of Osiris speelt zich diep in de woestijn van Egypte af. In haar nieuwe avontuur moet Lara samenwerken met de rivaliserende schattenjager Carter Bell en de gevangen goden Horus en Isis om de boosaardige god Seth te verslaan. Lara en haar reisgezellen vechten tegen de natuurelementen op de zandvlakten en in oude tombes en moeten het opnemen tegen legendarische godheden en mythische wezens. Nu het lot van de wereld op het spel staat, moet Lara de fragmenten van Osiris terugvinden om te voorkomen dat Seth de hele mensheid knecht.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.