De gratis Games with Gold voor mei 2018 zijn…

De gratis Games with Gold voor mei 2018 zijn…

Jawel, ook in mei krijgen leden met een Xbox Live Gold-account weer vier gratis games van Microsoft. Twee voor de Xbox One, twee voor de Xbox 360, die meteen backwards compatible zijn en dus ook te spelen op de Xbox One. Welke games we in mei krijgen?
Op 1 mei mag je aan de slag met honkbalgame Super Mega Baseball 2. De game komt letterlijk op deze dag uit en is dus meteen gratis voor mensen die Gold zijn. Qua Xbox One-titels mag je vanaf 16 mei gratis aan de slag met Metal Gear Solid V: Phantom Pain. En dat is een verdomd goede game als je het ons vraagt, de game kreeg van ons een 99!

Qua Xbox 360-titels is er vanaf 1 mei plezier te beleven in Streets of Rage, vanaf de zestiende mag je aan de slag met Vanquish. Ook niet verkeerd!
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.