De Sims 4 info duurt nog een tijdje

De Sims 4 info duurt nog een tijdje

Een tijdje geleden verscheen de laatste uitbreiding voor De Sims 3 en nu is het afwachten op wat De Sims 4 ons gaat brengen. Echter is er nog vrij weinig van bekend. De game is al sinds mei 2013 aangekondigd, maar tot nu toe hebben we er bijna niks van mogen zien. Wel is bekend dat de game niet voor mei 2014 in de winkels zal liggen.

De fans zullen dus nog even moeten wachten op meer nieuws over de game. Martin Bilello, Audio Engineer bij het ontwikkelteam van De Sims 4, gaf via Twitter het volgende interessante antwoord op de vraag wanneer er meer info over De Sims 4 volgt.

I know you want more info, and I promise that it’s coming soon. Give us a few more months! 🙂

De kans bestaat dus dat we meer info krijgen tijdens de E3, die begin juni plaatsvindt. Een andere mogelijkheid is dat we meer info krijgen tijdens een van de Live Broadcasts over De Sims die eens in de zoveel tijd via YouTube worden uitgezonden. Het wachten duurt lang, maar hopelijk is word het een goede game!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.