De Sims 4 toont bouwmodus in nieuwe trailer

De Sims 4 toont bouwmodus in nieuwe trailer

Twee weken geleden toonde EA de officiële gameplay-trailer van De Sims 4 ‘Creëer-een-Sim‘, waarin uitgelegd werd hoe het mogelijk wordt om op geheel nieuwe wijze de best uitziende Sims ooit te maken. Vandaag brengt de studio de officiële gameplay-trailer van De Sims 4 ‘Bouwen’ met daarin informatie over hoe we dit hulpmiddel volledig opnieuw ontwikkeld hebben, zodat het nog eenvoudiger te gebruiken is, terwijl het nog net zo diepgaand als voorheen is; iets wat onze spelers van ons verwachten. In ‘Bouwen’ heb je de mogelijkheid om heel eenvoudig de meest verbluffende huizen te bouwen. Dankzij de tastbare en intuïtieve interface kunnen spelers heel simpel volledige ruimtes verslepen en neer zetten en behendig en snel prachtige woningen bouwen.

De Sims 4 combineert revolutionaire Sims met krachtige nieuwe creatieve hulpmiddelen en een dynamische gameplay, die rijk aan emoties is. Hierdoor ontstaat er een levenssimulator waarin voor de eerste keer ooit jouw keuzes niet alleen één enkel moment, maar de totale levensloop van jouw Sims beïnvloeden. De Sims 4 wordt momenteel ontwikkeld voor PC in The Sims Studio. Er zal meer informatie over de game worden onthuld tijdens de persconferentie van EA tijdens de E3, op maandag 9 juni om 22:00 uur.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.