De Sims komt op 17 november naar consoles

De Sims komt op 17 november naar consoles

Electronic Arts en Maxis kondigen aan dat De Sims 4, de game die een feest van creativiteit, inclusiviteit en keuzevrijheid is en voorheen alleen speelbaar was op PC/Mac, vanaf 17 november wereldwijd gespeeld kan worden door spelers op Xbox One en PlayStation 4. De Sims 4 biedt dezelfde emotionele binding waar onze PC-spelers zo gek op zijn aan een nieuwe golf consolespelers, van het creëren van unieke Sims en het bouwen van fantastische huizen, tot het ontwikkelen van de relaties van je Sims en het najagen van carrières. Fans krijgen alles in handen om Sims te creëren en te besturen in een levendige virtuele wereld, om er gaandeweg achter te komen dat het leven niet alleen onvoorspelbaar maar ook heel erg leuk kan zijn.

“Zowel fans als nieuwkomers staan al tijden te popelen om een consoleversie van De Sims 4 te verwelkomen, en wij van Maxis staan op onze beurt te popelen om De Sims naar nieuwe platformen te brengen,” zei Executive Producer, Lyndsay Pearson. “De game biedt een prachtige ervaring van De Sims op console en zit tjokvol met de populairste content, zodat spelers zich kunnen verheugen op de unieke gameplay, zelfexpressie en plezier die de steunpilaren van het merk De Sims zijn geworden. De mogelijkheden om met het leven te spelen zijn net zo eindeloos als de creativiteit van de spelers.”

Net als bij De Sims 4 op PC kunnen consolespelers de grenzen van het leven opzoeken in een wereld zonder regels. Fans krijgen de kracht om unieke Sims te creëren en alles zelf te bepalen, van hun haarkleur en kapsel tot hun kledingkeuzes en ambities. Met het kamermodel van ‘Bouwen’ kunnen spelers hun droomhuis probleemloos ontwerpen, bouwen en decoreren. Zin om op verkenning te gaan? Sims kunnen langsgaan in de verschillende buurten en dynamische locaties die de wereld te bieden heeft.

De Sims 4 op console biedt de unieke gameplay van de basisgame op de PC, en er worden na de release tal van extra contentupdates uitgebracht voor De Sims 4. Ook nadat de consoleversie is uitgebracht kunnen fans zich verheugen op het regelmatig verschijnen van game-updates en extra content.

De Sims 4, van Maxis en het getalenteerde team van Blind Squirrel Games, is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 17 november 2017, voor Xbox One en PlayStation 4. Reserveer nu De Sims 4 op console en ontvang het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket, met bubbelbaden en allerlei bonusdecoraties voor jouw oase. Spelers die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan met De Sims kunnen de De Sims 4 Deluxe Party Edition vandaag nog reserveren om de volledige game drie dagen eerder al te ontvangen, op 14 november. De Deluxe Party Edition bevat speciale content, zoals een brandende fakkelbar, de meest geweldige kostuums, grappige dierenhoedjes en nog veel meer, plus het De Sims 4 Perfecte Patio accessoirespakket.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.