Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling

Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling

Dead Island 2. De kans is dat je vergeten was dat deze game er aan zit te komen. Het is inmiddels drie jaar geleden dat de game werd aangekondigd met een trailer, maar daarna ging het snel de verkeerde kant op met de game. Het spel werd uitgesteld naar 2016, er kwam een nieuwe ontwikkelaar en alles van de titel verdween van Steam. Nu laat uitgever Deep Silver weten dat de game nog altijd in ontwikkeling is bij Sumo Digital. Het bedrijf geeft aan dat de progressie top is en dat ze blij zijn met dat wat er nu is, al hoeven we als spelers nog even geen nieuwe details of beelden te verwachten.

Dead Island 2 is in development at Sumo Digital, and we are excited by the progress the team are making with Deep Silver’s most successful IP. When we are ready to share more information, we will.

Wanneer de game gaat verschijnen is onbekend.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.