Deep Silver-Humble Bundle kopers doneren 1.5 miljoen aan het goede doel

Deep Silver-Humble Bundle kopers doneren 1.5 miljoen aan het goede doel

Deep Silver’s Humble Bundle opbrengsten voor het goede doel zijn in totaal tot een sensationele 1.5 miljoen euro gestegen sinds het begin van de samenwerking tussen de uitgever en Humble Bundle Inc. in juli 2013. Beide partners zijn trots en dankbaar voor de voortdurende steun en toewijding om te doneren.

Met brands zoals Saints Row en Metro als onderdeel van het aanbod is Deep Silver tot een van de grootste partners van Humble Bundle geworden. Met haar unieke aanpak biedt Humble Bundle een bundel met games aan. De koper bepaalt de prijs, en kan zelf kiezen hoeveel geld er naar de uitgever, Humble Bundle zelf, of het goede doel gaat. Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Deep Silver / Koch Media:

We zijn verbijsterd over het enorme bedrag dat onze kopers het afgelopen jaar hebben gedoneerd. Dit succes is een duidelijk teken om te blijven investeren in de sterke relatie met Humble Bundle en in de toekomst aantrekkelijke bundels aan te blijven bieden.

John Graham, mede-oprichter en COO van Humble Bundle:

De samenwerking met Deep Silver heeft miljoenen gamers over de gehele wereld verheugd, en de opbrengst van bijna 2 miljoen dollar voor het goede doel is simpelweg geweldig. Deep Silver is een van onze favoriete uitgevers om mee samen te werken en we kijken met spanning uit naar toekomstige mogelijkheden.

De top vijf begunstigden zijn Child’s Play ($530,000 ontvangen), American Red Cross ($520,000), Charity: Water ($320,000), Save the Children ($300,000) en World Vision ($84,000).

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.