Destiny 2: Forsaken op Gamescom 2018

Destiny 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

5.1

User Avg

Destiny 2: Forsaken op Gamescom 2018

Destiny 2: Forsaken op Gamescom 2018

Bungie en Activision hebben tijdens de Blizzard live stage show op Gamescom een nieuwe cinematic trailer van Destiny 2: Forsaken onthuld. Nadat de meest beruchte schurken in het sterrenstelsel ontsnappen, staan alleen jij en Cayde-6 – de meest legendarische Hunter, gezworen om de City te beschermen – tussen hen en je thuis. Een Vanguard gaat niet ten onder zonder gevecht. Aanschouw Cayde’s laatste strijd.
In aanloop naar de release van Destiny 2: Forsaken op 4 september verwelkomde Bungie Europese spelers op Gamescom, om daar voor het eerst de nieuwe hybride Gambit-modus te spelen. Deze nieuwe manier om Destiny te spelen biedt voor elk type speler wat wils; het collaboratieve en onvoorspelbare van PvE en competitieve karakter van PvP zijn naadloos verbonden.

Daarnaast kondigden Bungie en Activision een Gambit Free Trial aan die beschikbaar is voor alle Destiny 2 bezitters. Deze Trial vindt plaats van 1 september om 19:00 uur tot 2 september 19:00 uur op PlayStation 4, de Xbox One en pc. De pc-versie is exclusief beschikbaar op Battle.net, het online gaming platform van Blizzard. En vergeet de spelregels niet: Vecht. Verzamel. Verzilver. Infiltreer. Verzamel je fireteam of matchmake online met andere spelers.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.