Destiny is de grootste game lancering van het jaar op Twitch

Destiny is de grootste game lancering van het jaar op Twitch

De lancering van Destiny heeft in de eerste week de meeste views vergaard op Twitch. Destiny liet hiermee andere game lanceringen uit 2014 ver achter zich. Matthew DiPietro, Marketing Vice President van Twitch:

Tot op heden is Destiny de grootste game lancering van het jaar op Twitch. Onze enthousiaste broadcast community trok meer dan 5 miljoen unieke kijkers in de eerste week dat zij Destiny speelde.

Destiny werd tijdens de eerste week bijna 20 miljoen keer bekeken, dit resulteerde in meer dan 240 miljoen minuten aan gameplay. David Dague, Community Manager bij Bungie:

Onze community staat bekend om hun behoefte aan delen, vermaken en inspireren. Het is dan ook geweldig om te zien dat fans hun ervaring met Destiny – van de Tower tot de Crucible en de Vault of Glass Raid – uitzonden op Twitch. We zijn vereerd door het enthousiasme en hopen dat onze community weet dat we meekijken, lachen en applaudiseren in de studio.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.