Destiny: The Dark Below verschijnt op 9 December

Destiny: The Dark Below verschijnt op 9 December

Het is zo ver, Bungie heeft het eerste Destiny Expansion pakket, The Dark Below, aangekondigd en heeft nu een definitieve datum; 9 December. Met deze uitbreiding heb je de mogelijkheid om je Guardian met nieuwe Gear en wapens te voorzien en heb je de mogelijkheid om level 32 te behalen! Het mag dus duidelijk zijn dat Bungie continue bezig is de feedback van de gamers te verwerken want menig speler hoopte op deze mogelijkheden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

“Destiny is gemaakt en bedoeld als een levend universum, wat ons de kans geeft om de gaming experience ook nog na de lancering in real-time te verbeteren, ook krijgen we zo inzicht in de dingen die spelers graag in nieuwe content zien terugkomen. Uit feedback hebben we begrepen dat mensen natuurlijk de super populaire Raid willen, maar daarnaast ook op zoek zijn naar nieuwe wapens, activiteiten en gear. De community helpt ons te beslissen welke ontwikkelingen vorm te geven en dat is heel belangrijk voor ons. ” aldus Harold Ryan, President of Bungie.

In The Dark Below zijn nieuwe wapens, armor en gear te verdienen, waaronder Legendary en Exotic items. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om vijf extra bounties toe te voegen aan de huidige Bounty slots. Nieuwe quests en missies laten je kennis maken met Eris. Na jaren in de schaduw van Hive te hebben gestaan, dient het nieuwe personage Eris zich aan met een onheilspellende boodschap: de Hive willen de god Crota aanroepen om de Aarde te vernietigen. Het is natuurlijk aan jou om Eris te vinden in te Tower en de speciale queeste op je te nemen, bestaande uit drie nieuwe missies. Op deze manier wordt je Light vergroot en heb je de mogelijkheid om nieuwe rewards te verdienen.

The Will of Crota is de nieuwe co-operatieve Strike waarin je het samen met je Fireteam op gaat nemen tegen Omnigul. Omgnigul zal er, op bevel van haar meester Crota, alles aan doen om het leger van de Hive te vergroten. De nieuwe Raid, Crota’s End, speelt zich af in de diepste diepten van de Hellmouth.

In de PVP zullen drie nieuwe arena’s worden toegevoegd; Pantheon, Skyshock en the Cauldron.
Pantheon ligt diep verborgen in de Black Garden van een oude Vex tempel met typische Vex-landschappen en nauwe doorgangen. Skyshock is bestaat uit oude interplanetaire verdedigingswallen die ruimte bieden aan voertuigen en infanterie. Als laatste heb je The Cauldron, een verlaten plek waar ooit Hive-rituelen werden uitgevoerd en een mooie mogelijkheid voor close-quarter combat bied.

Voor de PlayStation Guardians is er toegang tot een exclusieve co-operatieve Strike; The Undying Mind.

Je kunt The Dark Below los aanschaffen of als onderdeel van de Destiny Expansion Pass, bestaande uit de eerste twee expansion pakketten, op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, en Xbox 360.

Hieronder alvast een vooruitzicht wat je kunt verwachten:

er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.