Details Batman: Arkham Origins Season Pass bekend

Details Batman: Arkham Origins Season Pass bekend

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de Season Pass aan voor Batman: Arkham Origins, de langverwachte game uit de best-selling Batman Arkham videogame franchise die dit najaar zijn opwachting maakt. De Batman: Arkham Origins Season Pass (voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en PC) zal na de lancering beschikbaar zijn voor €19,99 en biedt spelers toegang tot vijf van de te downloaden content packs, waarvan één twee exclusieve Skins bevat. Spelers die de Season Pass aankopen of bestellen krijgen toegang tot de volgende content:

• Gotham by Gaslight Batman Skin en Brightest Day Batman Skin
• New Millennium Skins Pack
• Infinite Earths Skins Pack
• Arkham Origins Initiation: speel als Bruce Wayne, voordat hij Batman werd en ga de ultieme test aan om jezelf te bewijzen tegenover leermeester Kirigi.
• Een gloednieuwe story campaign

Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door WB Games Montréal, biedt gamers een uitgebreide Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich meerdere jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veel geprezen games uit de franchise. De game speelt zich af voor de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en ongeraffineerde Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich ontrafelt zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.