Details Microsoft E3 persconferentie gelekt

Details Microsoft E3 persconferentie gelekt

Het lijkt er op dat een gedeelte van de persconferentie die Microsoft wil gaan houden op de E3 is uitgelekt. Een gebruiker op Reddit claimt informatie te hebben gevonden in de broncode van Microsoft’s eigen website waarin staat dat er een teaser trailer gaat verschijnen die informatie gaat onthullen rondom nieuwe games. Volgens de gebruiker verschijnt de trailer later vandaag en moet de eerste info rondom de persconferentie getoond worden. De gebruiker noemt niet hoe hij bij deze informatie is gekomen, maar wel welke informatie hij gevonden heeft.

Zo moet er een nieuwe Battletoads gaan komen uit de handen van Rare. Deze werkt samen met een andere ontwikkelaar aan het spel. Sea of Thieves, die andere game van Rare, zal bevestigd worden als ‘geen MMO’, maar meer een game die vergelijkbaar is met Destiny en The Division. De game moet ondersteuning krijgen voor cross-platform play en cross-platform buy. De volgende informatie gaat over Forza Horizon 3, deze zou af gaan spelen in Australië. Daarnaast zal General Raam, de eindbaas uit de originele Gears of War, toegevoegd worden als speelbaar personage in Killer Instinct.

Ook spreekt de gebruiker op Reddit over een nieuwe Age of Empires en dat Halo Wars 2 een beta-versie gaat krijgen. Als laatste geeft hij aan dat er een online game gaat komen waarin zombies de hoofdrol spelen. Het zou een nieuwe State of Decay kunnen zijn, maar ook een Dead Rising 4.

Of alles klopt weten we nu nog niet. Op maandag 13 juni om 18.30 Nederlandse tijd begint de conferentie van Microsoft. Daar zal veel duidelijk gemaakt gaan worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.