Details voor komende update Halo 5: Guardians

Details voor komende update Halo 5: Guardians

Deze maand nog zal 343 Industries de volgende gratis update voor Halo 5: Guardians lanceren. Community manager Andy “Bravo” Dudynsky laat mer weten over deze zogenaamde Infinity’s Armory. De update brengt twee nieuwe maps voor de multiplayer; een nieuwe Warzone Assault map genaamd Urban en een nieuwe Arena map in de vorm van Riptide. Daarnaast komen er drie compleet nieuwe sets armor beschikbaar, een legendarisch wapen en een nieuwe skin. Als laatste zal ook Forge nieuwe opties krijgen.

Ook brengt de update aanpassingen aan bestaande modes in de game. In Warzone krijgen spelers bijvoorbeeld twintig seconden om hun wapens weer op te pakken nadat ze gerespawned zijn. Origineel waren dit maar vijf seconden.

Een exacte datum voor de update is niet bekend, maar deze maand moet je nog met de content aan de slag kunnen gaan. De update zal zich automatisch op je Xbox One installeren wanneer je in het bezit bent van Halo 5: Guardians.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.