Details voor Star Wars: The Force Awakens in Disney Infinity 3.0

Details voor Star Wars: The Force Awakens in Disney Infinity 3.0

Vandaag hebben Disney Interactive en Lucasfilm nieuwe onthullingen naar buiten gebracht over de nieuwste figurines – Poe Dameron en Kylo Ren – die gespeeld kunnen worden in de nieuwe Play Set Star Wars: The Force Awakens. In de Play Set zelf zitten de figurines Finn en Rey. Dit is de derde Star Wars Play Set die uitkomt voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. Deze nieuwe Play Set en figurines zijn vanaf 17 december 2015 verkrijgbaar in Nederland.

“Vanaf 16 december 2015 – de dag dat Star Wars: The Force Awakens geïntroduceerd wordt – zal de Disney Infinity Play Set het enige spel zijn waar fans van alle leeftijden iconische momenten uit de film kunnen ervaren en spelen.” aldus Ada Duan, VP voor Lucasfilm Digital Business en Franchise Management. “Lucasfilm en Disney Interactive hebben nauw samengewerkt om een spel te creëren voor kinderen en families die pas net kennis maken met de personages en avonturen uit Star Wars.”

In de Play Set Star Wars: The Force Awakens reizen spelers naar het sterrenstelsel om samen met de helden uit Star Wars op zoek te gaan naar een nieuwe bondgenoot. Figurines die speelbaar zijn in deze Play Set zijn Finn – een soldaat op zoek naar avontuur en gevaar – en Rey, een echte survivor. Zij zullen zich in het spel aansluiten bij Poe Dameron en Kylo Ren. Naast de figurines die afkomstig zijn uit de Star Wars: The Force Awakens Play Set, kan er ook gespeeld worden met alle andere Star Wars-figurines.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.