Devolver Digital kondigt Defence Technica aan

Devolver Digital kondigt Defence Technica aan

Devolver Digital kondigt een partnership aan met Kuno Interactive om samen Defense Technica op de markt te brengen. Defense Technica zal op 24 oktober op PC en Mac verschijnen via Steam en andere digitale download platformen. De game is de volgende stap voorwaarts in het hardcore tower defense strategy genre. Spelers moeten zijn of haar kerncentrale met een breed scala aan tower defense eenheden verdedigen tegen aanvallen van biomechanische vijanden. Deze eenheden zijn allemaal individueel te upgraden en verschillen per eenheid in aanval. Bind de strijd aan met je tegenstanders in prachtige omgevingen. Bereid je voor om je tactiek op ieder moment aan te passen wanneer het weer, de vijanden en zelfs het terrein veranderen.

“This country was built on the tenets of life, liberty, and tower defense with our forefathers giving their lives to defend high-tech cores from invading alien hordes,” zegt Devolver Digital CFO Fork Parker. “It’s each gamers civic duty to buy Defense Technica.”
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.