‘Diablo III komt met exclusieve content naar Nintendo Switch’

‘Diablo III komt met exclusieve content naar Nintendo Switch’

Officieel is het nog niet, maar het is uitgelekt via Forbes. Diablo III, de game die in 2012 verscheen voor PC en Mac en later naar PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One kwam, gaat ook verschijnen voor de Nintendo Switch. Een exacte datum is nog niet bekend, wel weten we dat het spel dit jaar nog moet verschijnen. De Switch versie zal als ‘Eternal Collection’ verschijnen en zal alle uitbreidingen van de game bevatten, waaronder de Reaper of Souls-uitbreiding en Rise of the Necromancer DLC. Daarnaast zal er exclusieve content zijn voor deze versie van het spel. Zo zal het spel een ’the Legend of Ganondorf cosmetic armor set’ bevatten, alsook een Tri-Force portrait frame, Chicken pet en de Echoes of the Mask cosmetic wings.

De game kan in docked mode alsook on-the-go gespeeld worden en kan met vier spelers op één Switch ervaren worden. Ook kunnen vier Switches aan elkaar aangesloten worden om zo alsnog met vieren te spelen, waarbij ieder zijn eigen scherm heeft. Hier is geen internet voor nodig. Ook kan de game online gespeeld worden en zal er cloud saving ondersteund worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.