Diablo III Seasons mode eindelijk naar de console

Diablo III Seasons mode eindelijk naar de console

Het heeft even mogen duren, maar Seasons komt eindelijk naar Diablo III op consoles. De PC/Mac-spelers kregen deze functie al in 2014, maar nu pas komen ze naar PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 31 maart kunnen spelers daar hun eerste ‘seasonal character’ aanmaken. Seasons zijn periodes van ongeveer drie maanden waarin spelers een nieuw personage aan kunnen maken om vanaf nul te beginnen met het spel. Met dit speciale personage vecht je je een weg door ‘The Season Journey’ en speciale Challenges om toegang tot exclusieve loot te krijgen. Zo stijg je uiteraard weer in de leaderboards! Meer weten? Check dan de website van Blizzard alwaar ze een hoop info voor je klaar hebben staan.

Ook is er een nieuwe patch beschikbaar, patch 2.5.0. Hierin kunnen spelers met de Armory aan de slag, waarin je per personage vijf verschillende builds kunt bewaren. Ook zijn er Primal Ancient Items (met perfecte stat rolls!) en de nodige tweaks en bug fixen.

Later dit jaar verschijnt de Necromancer Character Pack. Is dit alles genoeg om terug te keren naar Diablo III?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.