Dice is al een eindje met Star Wars: Battlefront

Dice is al een eindje met Star Wars: Battlefront

Frank Gibeau van EA Games Labels heeft aangegeven dat Dice goed op weg is met Star Wars: Battlefront. Hij besprak de progressie van Dice tijdens de presentatie van de financiële cijfers van Electronic Arts. Sinds de onthulling van de game op de afgelopen E3, gaat het erg goed met de game volgens de man.

We showed 22 seconds of where we’re going with it and the fan response was very positive. The Dice team is well into development on that product already, so we feel very bullish about our shooter rotation over the next several years.

Gibeau bevestigde dat de game ook een third-person aspect zal gaan bevatten. Net als in eerdere delen dus. Het lijkt erop dat we kunnen wisselen tussen deze versie en een first-person stand.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.