Dirt 4 krijgt launch trailer

Codemasters en Koch Media lanceren vandaag de launch trailer van Dirt 4. De game verschijnt 9 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Dirt 4 daagt je uit om Fearless te zijn wanneer jij het stuur overneemt van ’s werelds meest iconische en krachtige off-road voertuigen. Dankzij twee verschillende besturingsmodi, Gamer en Simulation, biedt DiRT 4 zowel diepgang als toegankelijkheid voor oude en nieuwe spelers van de franchise. Met het innovatieve Your Stage-systeem stelt de game je in staat om met een druk op de knop een nagenoeg oneindig aantal unieke rallybanen te maken. Your Stage biedt rally-spelers de gelegenheid om langere, meer technische banen te maken, terwijl nieuwkomers eenvoudigere, kortere banen kunnen maken om hun vaardigheden bij te schaven

Spelers kunnen ook genieten van de slopende strijd in het officiële FIA World Rallycross Championship, de waanzinnige races tussen trucks en buggy’s en de spectaculaire fun van open events in Joyride. Deze en andere uitdagingen laten spelers over de hele wereld reizen, van Australië tot Spanje en Californië. De compleet nieuwe DiRT Academy brengt je de vaardigheden bij die nodig zijn om de top te bereiken, en geeft je daarnaast je eigen offroad-speeltuin.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.