DiRT Rally 2.0 aangekondigd

DiRT Rally 2.0 aangekondigd

Codemasters heeft DiRT Rally 2.0 aangekondigd. Dit vervolg laat spelers opnieuw met tal van iconische rallywagens racen op de uitdagendste locaties ter wereld, en markeert een terugkeer naar de simulatiestijl van off-road racen die het origineel zo populair maakte. DiRT Rally 2.0 verschijnt op dinsdag 26 februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
DiRT Rally 2.0 voert je naar zes rallylocaties van over de hele wereld, waar je kunt racen in ongelooflijke, handgemaakte stages, met een breed scala aan auto’s, zowel klassiekers als moderne wagens. Als officiële game van het FIA World Rallycross Championship presented by Monster Energy, bevat DiRT Rally 2.0 bij de lancering ook auto’s uit het seizoen 2018 en acht van de officiële WorldRX-circuits.

Alle pre-order-edities van DiRT Rally 2.0 krijgen als bonusvoertuig de geweldige Porsche 911 RGT Rally Spec. Daarnaast komt er een DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition, die ook toegang biedt tot de eerste twee seizoenen met extra post-launch-content, elk met drie locaties (verdeeld tussen rally en rallycross) en vijf reeds ontgrendelde voertuigen (Ford Escort MkII, Lancia Stratos, Subaru Impreza 1995, AUDI Sport quattro S1 E2 en Ford Fiesta OMSE SuperCar Lite). De Deluxe-editie komt vier dagen eerder beschikbaar, namelijk op 22 februari 2019, en bevat verder verbeterde startersauto’s voor My Team, in-game bonussen en evenementen met fraaie beloningen. Meer details over de seizoenen worden binnenkort bekendgemaakt.

“We zijn heel blij dat we eindelijk kunnen praten over DiRT Rally 2.0,” zegt Ross Gowing, Chief Games Designer, Codemasters. “Rally is ongelooflijk belangrijk voor Codemasters en het hele team is zeer toegewijd aan het creëren van de meest authentieke rally-ervaring mogelijk in een game.”

“Onze gepassioneerde, deskundige community hielp ons van DiRT Rally een speciale titel te maken. We hebben met een aantal communityleden en echte rallycoureurs samengewerkt om ervoor te zorgen dat we aan hun hoge eisen voldoen,” vervolgt Ross. “We zijn niet bang om een uitdagend spel te maken. Het besturen van een rallyauto is niet eenvoudig, en we willen dat spelers die echte adrenalinestoot ervaren door op het randje van hun kunnen te rijden.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.