Disney’s DuckTales Remastered Vanaf 15 november op PC

Disney’s DuckTales Remastered Vanaf 15 november op PC

De familie Duck is terug! Dagobert Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak schitteren in Disney’s DuckTales Remastered, die op 15 november eindelijk op de PC gaat verschijnen. Ducktales Remastered is de HD-remake van DuckTales, de klassieke en populaire DuckTales op de NES. De originele Ducktales uit 1989 wordt nog altijd gezien als een van de belangrijkste jump-n-run spellen allertijden. DuckTales Remastered blijft trouw aan zijn legendarische herkomst. De gameplay houdt vast aan de authenticiteit van zijn 8-bits voorganger en staat voor eenvoud en plezier, met kleine aanpassingen ter verbetering van de gameplay en het ontwerp.

Fans van het eerste uur krijgen in DuckTales Remastered handgetekende graphics met spectaculaire animatie, gedetailleerd ontworpen en gevarieerde levels, een vrolijke soundtrack en de originele stemmen uit de geliefde televisieserie. Daarnaast is er een vrolijke tutorial, die je de kunsten bijbrengt van het juiste pogo springen en wandelstok zwaaien. En natuurlijk ontbreekt Dagobert Ducks beroemde kluis, waarin je een duik kunt nemen, niet.

Stap in een origineel Duckstad-avontuur als Dagobert Duck en zijn drie neefjes, Kwik, Kwek en Kwak, naar exotische oorden reizen in hun speurtocht naar vijf legendarische schatten die over de hele wereld verspreid zijn. Het landschap varieert van besneeuwde bergtoppen, een begroeide jungle, een kasteel en zelfs de maan. En als speler kun je zelf bepalen in welke volgorde je de vijf levels speelt. Dagobert en zijn neefjes kwaken weer!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.