Dit weekend gratis open beta van Marvel’s Avengers!

Dit weekend gratis open beta van Marvel’s Avengers!

Dit weekend geeft SQUARE ENIX spelers de kans om gratis een voorproefje te nemen op Marvel’s Avengers tijdens de open beta van de game. Deze open beta biedt superheldenfans een uitgebreide hands-on-ervaring van de game, voordat deze op 4 september wereldwijd wordt gelanceerd. De open beta van Marvel’s Avengers is beschikbaar van 21 augustus tot 23 augustus voor alle PlayStation4-, Xbox One- en pc-spelers.

De beta biedt toegang tot vier van de Hero Missions uit de single-player campaign, drie HARM Room-uitdagingen, vier War Zones en vijf Drop Zones. Al deze content samen is goed voor vele uren superheldenactie! War Zones en Drop Zones kunnen solo gespeeld worden, met de helden die een speler bezit als computergestuurde bondgenoten, of coöp met teams van twee tot vier spelers.

PlayStation 4- en Xbox One-spelers die hun Square Enix Members- en Epic Games-accounts koppelen en de drie HARM-room-uitdagingen van de beta voltooien, worden beloond met de Hulk Smashers Pickaxe, inclusief Hulkbuster-stijl, in Fortnite*, de free-to-play game van Epic Games.

“Tijdens onze vorige beta-weekends zagen we al miljoenen gamers tientallen miljoenen uren samenwerken en vijanden verslaan als hun favoriete superhelden,” zegt Scot Amos, studiohoofd bij ontwikkelaar Crystal Dynamics. “We kijken er echt naar uit om de beta voor iedereen te openen op PlayStation 4, Xbox One en pc, zodat iedereen als Earth’s Mightiest Heroes kan spelen.”

Bekijk hier een volledige infographic over de starttijden van de open beta.

Om de beta te kunnen spelen, is een gratis Square-Enix Members-account vereist. Spelers kunnen zich voor zo’n account aanmelden op https://membership.square-enix.com/register. Het aanmelden wordt beloond met een exclusieve Thor-nameplate in de game.

OVER MARVEL’S AVENGERS
Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, met een combinatie van Hero Missions en War Zones. Hero Missions zijn alleen single-player en maken deel uit van de voornaamste Campaign. Ze laten je de unieke krachten van elke held volop benutten, terwijl je deze helden verzameld voor je groeiende team. War Zones kunnen solo gespeeld worden, of met een team van twee tot vier spelers**, met elke held in je verzameling. Elke missie wordt dynamisch geschaald op basis van de teamgrootte en het level van de speler.

Spelers van Marvel’s Avengers kunnen Earth’s Mightiest Heroes op verschillende manieren aanpassen. Terwijl elke held trouw blijft aan zijn unieke superkrachten, kun je elke held op andere manieren gebruiken op basis van de uitrusting die je ze toewijst en de vaardigheden die je activeert, zodat geen twee helden precies hetzelfde zijn. Elke held heeft dynamische combo-systemen, Heroic-moves, een intrinsiek vermogen en kenmerkende movesets om te ontgrendelen en aan te passen. Veel van die moves zijn gebaseerd op klassieke acties uit de 80-jarige geschiedenis van Marvel, andere zijn speciaal voor deze game gemaakt.

Spelers kunnen deze iconische superhelden ook aanpassen met klassieke, populaire en gloednieuwe kostuums, geïnspireerd door de 80-jarige geschiedenis van Marvel, inclusief Iron Mans pak uit de Original Sin-verhaallijn uit 2014 en de Donald Blake-identiteit van Thor, wat een knipoog is naar een alias van Thor die voor het eerst verscheen in Journey into Mystery issue 83 uit 1962.

Marvel’s Avengers is een ambitieuze game die begint met een wereldwijde, spannende race tegen de tijd om de Avengers opnieuw op te bouwen. Maar dat is nog maar het begin. Om alle spelers een doorgaande, heldhaftige ervaring te bieden, wordt het verhaal van Marvel’s Avengers steeds verder uitgebreid, en escaleren de gevaren met elke nieuwe post-release superheld, regio en verhaallijn die gratis worden geleverd aan spelers die de core-game bezitten.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september 2020 tegelijk voor de PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. Marvel’s Avengers komt ook beschikbaar voor PlayStation®5 en Xbox Series X wanneer deze consoles tegen het eind van 2020 verschijnen. Spelers die de game bezitten voor de huidige generatie kunnen gratis upgraden naar de next-gen-versie, dus van de PlayStation® 4 naar PlayStation 5 of Xbox One naar Xbox Series X. Spelers kunnen ook hun save-bestanden verplaatsen naar de next-gen-consoles, inclusief hun spelerprofielen en vorderingen, zodat ze op de nieuwe consoles verder kunnen spelen vanaf het punt waar ze waren gebleven. Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat PS5™-spelers kunnen samenspelen met vrienden die op de PS4™ spelen, terwijl Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen. De game heeft momenteel een PEGI-classificatie van 16 jaar.

*Deze aanbieding geldt alleen voor PlayStation 4 & Xbox One. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Ga voor meer details naar fortnite.com.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.