Doctor Who: Legacy krijgt launch trailer

Doctor Who: Legacy krijgt launch trailer

Op de redactie van GameParty lopen enkele mensen rond die Doctor Who kijken. Sterker nog, één van hen is een heuse Whovian! De Britse science-fiction serie bestaat dit jaar vijftig jaar en daarom pakt de BBC groot uit. Op tv hebben we onder andere al een special over het begin van de serie gezien, flink wat documentaires en ‘Day of the Doctor’, de aflevering waarin de complete geschiedenis van de Doctor centraal staat. Ook in de wereld der videogames zal de Doctor opnieuw zijn gezicht laten zien. Hoewel er in het verleden nog nooit een echt goede game is geweest die de titel Doctor Who waardig was, blijven ontwikkelaars het maar proberen. Dit keer in de vorm van een puzzelgame.
Momenteel is de game verschenen in diverse appstores in verschillende landen. In Nederland is de gratis game nog niet te krijgen. Of de app uiteindelijk bij ons te downloaden gaat zijn is nog niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.