Driveclub krijgt update en gratis premium DLC

Driveclub krijgt update en gratis premium DLC

Als je hebt over een slechte launch, dan kun je Driveclub zeker ook noemen. De lancering van de game is bepaald niet vlekkeloos verlopen. Bovendien zijn er op dit moment nog steeds af en toe problemen met de servers en moeten we het voorlopig ook nog doen zonder de PlayStation Plus-versie. Voor de mensen die de game hebben gekocht is er wel goed nieuws: DLC is onderweg!

Allereerst kunnen we morgen (dinsdag) een update verwachten. Deze update zal onder andere drie nieuwe circuits toevoegen aan de game, een in India, in Schotland en in Chili. Bovendien voegt de update ook de foto-mode toe en worden er aanpassingen gedaan in de multiplayer.

Daarnaast is er ook nog eens gratis premium DLC onderweg ter compensatie. Twee DLC-pakketten zullen gratis ter beschikking worden gesteld aan iedereen die de volledige game bezit. Deze pakketten zijn vanaf 27 november beschikbaar. De DLC bevat 5 nieuwe auto’s, 22 nieuwe tourevents, 10 nieuwe trophies en 10 nieuwe ‘livery items’. Aan de mensen die de Season Pass hebben gekocht en zich nu genaaid voelen is ook gedacht. Het DLC-seizoen gaat nu een maandje langer door, zodat de mensen met een Seaason Pass nog even veel content krijgen als dat beloofd was.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.