Dungeon Encounters komt al op 14 oktober

Dungeon Encounters komt al op 14 oktober

Tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS-livestream van de Tokyo Games Show presenteerde Square Enix Ltd.,  vandaag DUNGEON ENCOUNTERS  een nieuwe single-player dungeon exploration RPG die op 14 oktober 2021 digitaal verschijnt voor het Nintendo Switch-systeem, de PlayStation4-console en pc via Steam.

DUNGEON ENCOUNTERS is geregisseerd door de veteraan Hiroyuki Ito die eerder werkte aan de FINAL FANTASY-serie en geproduceerd door Hiroaki Kato die eerder werkte aan FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE. De game stelt de  strategische vaardigheden van spelers op de proef met 100 levels vol breinbrekende uitdagingen. Spelers kunnen hun personages over een 2D-raster verplaatsen om een expeditie naar de duisterste dieptes van een buitenaards labyrint te leiden. Bereid je voor om talloze obstakels, gevechten en monster te overwinnen bij je pogingen het formidabele spelsysteem te slim af te zijn en het diepste niveau van de kerker te bereiken. Alleen strategische genieën kunnen hier overleven!
Tijdens gevechten kunnen spelers gebruikmaken van een nieuwe, verfijnde versie van het klassieke Active Time Battle (ATB)-systeem dat Hiroyuki Ito lang geleden voor FINAL FANTASY ontwikkelde. DUNGEON ENCOUNTERS stuurt spelers op reis met een uitgebreide reeks fantasy-personages van personageontwerper Ryoma Ito voor een unieke dungeon crawler-ervaring, waarbij spelers zelf hun team kunnen aanpassen om de uitdagingen en obstakels op hun pad zo effectief mogelijk te overwinnen. Daarbij kunnen fans genieten van een soundtrack die onder supervisie van muzikaal director Nobuo Uematsu tot stand is gekomen, met een moderne aanpak van klassieke tracks, voor de perfecte sfeer om spelers op hun tocht door de vele levels van DUNGEON ENCOUNTERS te vergezellen.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.