Dus zo ziet Samsung's VR Headset eruit

Dus zo ziet Samsung's VR Headset eruit

Er zijn weer eens details gelekt betreft Samsung’s beruchte VR Headset. Dit maal komt de informatie van SamMobile: een bedrijf dat zich specialiseert in nieuws en software van Samsung met behulp van “trusty old insiders”. Naast de informatie is ook een nieuwe afbeelding van de headset verschenen, wat betekent dat de eerste blikken geworpen mogen worden.

Volgens het bericht zal Samsung’s nieuwe headset de ‘Gear VR’ gaan heten. Zoals al bekend, is de headset compatibel met andere Galaxy-apparaten door middel van een USB 3.0 port. Met behulp van deze connectie maakt de headset gebruik van verschillende unieke krachten van de smartphone om zo head motion te optimaliseren.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Zoals te zien is op de afbeelding, bevat de headset een ’touch pad’ en een ‘see through button’. De touch pad wordt gebruikt om de software te navigeren, terwijl de ‘see through button’ de achterste camera van de telefoon bestuurt. De headset werkt aan de hand van een elastische band en kussentjes die de ligging wat comfortabeler maken.

Vermoedelijk zal het niet lang duren tor de eerste officiële details naar boven drijven  Naar verwachting zal Samsung het apparaat namelijk vertonen tijdens de IFA 2014, dat begin september in Berlijn wordt gehouden.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.