E3 trailer: Batman Arkham Origins

E3 trailer: Batman Arkham Origins

Op de E3 heeft Warner Bros. Interactive Entertainment de debut gameplay trailer vol actie van Batman: Arkham Origins onthuld. Deze eerste trailer van de gameplay laat enkele schurken uit de game zien – Bane, Deathstroke, Black Mask, Deadshot en The Joker. Kijkers krijgen ook een sneak peak van een aantal nieuwe features, zoals het compleet nieuwe Crime Scene systeem en Remote Claw gadget. De PlayStation 3-versie van de game krijgt exclusieve content zoals de Knigtfall DLC en een skin gebaseerd op de Adam West versie van Batman.
Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door WB Games Montréal, bevat de uitgebreide stad Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich meerdere jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veelgeprezen games uit de franchise. De game speelt zich af vóór de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en onervaren Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder, waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich verder ontrafelt zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.