E3 trailer World of Final Fantasy

Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat het epische en aandoenlijke avontuur World of Final Fantasy op 28 oktober 2016 exclusief in Europa en PAL-regio’s wordt uitgebracht voor de PlayStation en PlayStation Vita. In een gloednieuwe trailer, die vandaag is uitgekomen, zie je nieuwe beelden van het de game met iconische Final Fantasy-monsters en aandoenlijke helden, die het FINAL FANTASY-universum uitbreiden voor een nieuwe generatie spelers.

In World of Final Fantasy besturen spelers een tweeling, Reynn en Lann, die door de wereld van Grymoire reizen om hun verloren herinneringen terug te vinden. Tijdens de reis kunnen spelers de aandoenlijke en bekende wezens in de wereld verzamelen, grootbrengen en bevechten, inclusief cactuar, chocobo en behemoth. Op deze manier verrichten ze aanpassingen, stapelen ze hun leger monsters en maken ze strategische torencombinaties waarmee ze het tegen zelfs de meest uitdagende tegenstanders kunnen opnemen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.