EA aanwezig tijdens Star Wars Celebration Orlando

Star Wars: The Old Republic

PC
5.1

User Avg

EA aanwezig tijdens Star Wars Celebration Orlando

EA aanwezig tijdens Star Wars Celebration Orlando

Behoor jij tot de gelukkigen die tussen dertien en zestien april aanwezig is tijdens Star Wars Celebration in Orlando? Goed nieuws! Electronic Arts heeft aangegeven aanwezig te zijn tijdens de conventie om de status van gaming in het Star Wars universum te laten zien. Zo zullen de makers achter Star Wars Battlefront, Star Wars: Galaxy of Heroes en Star Wars: The Old Republic aanwezig zijn om hun laatste project te laten zien. Daarnaast zijn mobile games zoals Star Wars: Galaxy of Heroes, Star Wars: Pinball en Star Wars: Force Collection te spelen op de beursvloer. Ook zal er een heuse Star Wars: The Old Republic Cantina gecreëerd worden buiten de conventievloeren (en dus toegankelijk voor iedereen) alwaar je terecht kunt voor een hapje, een drankje en gesprekken met de designers achter de game.

Of we de eerste glimp van Star Wars Battlefront 2, Amy Hennigs Star Wars project of de Star Wars game van Respawn Entertainment gaan zien is onduidelijk. Hoewel Battlefront 2 dit jaar nog moet verschijnen zou het zomaar eens kunnen dat EA de eerste beelden gaat bewaren voor de E3. Vorig jaar waren wij ook aanwezig bij Star Wars Celebration. Hoe dat was zie je in onze korte video impressie hier beneden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.