EA: Microsoft moet nu met een releasedatum komen

EA: Microsoft moet nu met een releasedatum komen

Dat de Xbox One niet meer in Nederland gaat verschijnen dit jaar weten we inmiddels. In andere landen gaat de volgende generatie van Xbox wel nog in 2013 van start. Maar wanneer? Microsoft heeft nog steeds geen uitsluitsel gegeven, een specifieke dag is niet bekend. Er zijn geruchten die spreken over 8 november, andere zeggen weer het einde van diezelfde maand. Bij Electronic Arts zijn ze er helemaal klaar mee. Peter Moore is van mening dat Microsoft nu toch echt eens met een datum moet gaan komen.

Volgens Moore is er nooit eerder sprake geweest van releasedata die zo kort op elkaar liggen als dat nu het geval is met de Xbox One en de PlayStation 4. Bedrijven moeten zich klaar gaan maken voor de momenten van de release. Nu we weten dat de PlayStation 4 op 29 november bij ons in de winkel ligt (en op 15 november in Amerika), ligt de bal bij Microsoft.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.