EA Play keert dit jaar terug

EA Play keert dit jaar terug

Electronic Arts heeft aangekondigd dat EA PLAY 2017 gepland staat voor 10-12 juni in het Hollywood Palladium en live over de hele wereld op EA.com. EA PLAY is bedoeld om te verbinden met een wereldwijd publiek en ze dichter bij hun favoriete games te brengen.

EA PLAY 2017 verbindt aanwezige spelers en online kijkers met EA’s beste nieuwe games via live-uitzendingen, community-content, competities en meer. Deelnemers die aanwezig zijn in Hollywood krijgen de kans om zelf games uit te proberen, kunnen genieten van liveoptredens en nog veel meer. Iedereen die EA PLAY digitaal volgt, kan genieten van livestreams, uitgebreide informatie over verwachte games en ervaringen van EA, en van content van de beste creatieve geesten van de community. EA PLAY 2017 biedt spelers, contentmakers, media, branchepartners en anderen een netwerk van ervaringen om een wereld van speelplezier te vieren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.