EA schept verwachtingen betreft E3 Preview

EA schept verwachtingen betreft E3 Preview

Afgelopen week dook de  ‘EA World Premiere: E3 2014 Preview’ op als item in het E3 programma van streammaatschappij Twitch. EA heeft nu meer toelichting gegeven betreft dit evenement. Volgens het bedrijf zal de preview een blik werpen op verschillende veelbelovende titels die tijdens de persconferentie zullen worden vertoond. Het bedrijf noemt games zoals Battlefield Hardline, FIFA 15, Madden NFL 15, EA Sports UFC, NHL 15, Dragon Age: Inquisition en de Sims 4. Tevens wordt tijdens de preview een kijkje genomen achter de schermen van gloednieuwe projecten die momenteel in ontwikkeling zijn door onder andere DICE, Criterion en WayStone Games. Is dit een hint naar gloednieuwe aankondigingen tijdens de conferentie?

Naast deze bekende games zal EA tijdens de conferentie ook een nieuwe update van Titanfall vertonen en mogen we aankondigingen verwachten voor de mobile markt.

EA’s preview is vanaf 21:00 te bewonderen op Twitch. De preview wordt gevolgd door EA’s officiële persconferentie om 22:00.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.