EA slaat genadeloos toe met UFC

EA slaat genadeloos toe met UFC

Electronic Arts heeft vandaag de nieuwe gameplay-functies van EA SPORTSTM UFC aangekondigd. Dankzij de EA SPORTS IGNITE-technologie ervaar je alle actie, emotie en intensiteit in de Octagon met een ongekende levensechtheid. De vechtsport Mixed Martial Arts (MMA) gaat in het voorjaar van 2014 een nieuwe fase in als EA SPORTS UFC verschijnt voor Xbox One en PlayStation 4.

“Dit is de meest realistische vechtgame ooit en we zijn er dan ook erg trots op”, zegt Dean Richards, General Manager van EA SPORTS UFC. “Het talentvolle en ervaren team gebruikte de EA SPORTS IGNITE-technologie voor een aantal unieke gameplay-functies in EA SPORTS UFC. De vechters, aanvallen, takedowns en grondgevechten zijn zo realistisch, dat het meer dan ooit lijkt alsof je zelf in de Octagon staat.”
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.