Eerste DLC van Shadow of the Tomb Raider The Forge nu verkrijgbaar

Shadow of the Tomb Raider

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

6.4

User Avg

Eerste DLC van Shadow of the Tomb Raider The Forge nu verkrijgbaar

Eerste DLC van Shadow of the Tomb Raider The Forge nu verkrijgbaar

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics maken bekend dat The Forge, de eerste van zeven nieuwe DLC-avonturen voor Shadow of the Tomb Raider™ nu verkrijgbaar is. The Forge is beschikbaar als gratis download voor alle Season Pass-bezitters en apart te koop.
In The Forge moet Lara de door lava overstroomde smederij van de gevallen goden trotseren om de geheimen van Kuwaq Yaku te ontrafelen. Tijdens haar reis ontdekt Lara nieuwe informatie over de nalatenschap van een vriend, en wordt ze geconfronteerd met een gevaar dat volgens de verhalen in vlammen was opgegaan. “The Forge” levert ook een gloednieuwe Challenge Tomb voor één speler of twee samenwerkende spelers. Spelers die de Challenge Tomb voltooien, worden beloond met de Grenadier-vaardigheid, de Brocken-outfit en het Umbrage 3-80-wapen.

The Forge is een compleet nieuw avontuur en de eerste van de zeven maandelijkse DLC-avonturen die beschikbaar komen via de Season Pass. Daarmee krijgen spelers toegang tot een schat aan nieuwe content, waaronder Challenge Tombs, coöpervaringen, wapens en outfits, nieuwe spelstanden en aanvullende, verhalende zijmissies.

Wanneer je Shadow of the Tomb Raider bezit en de DLC hebt aangeschaft, kun je een vriend die ook Shadow of the Tomb Raider bezit uitnodigen om samenwerkend tombes te plunderen

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.