Eerste gameplay voor Dead Island 2

Eerste gameplay voor Dead Island 2

Nu onthult Deep Silver de eerste gameplay trailer voor Dead Island 2, het volgende hoofdstuk in de bestseller Dead Island franchise waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. De video toont pre-alpha in-game footage en biedt een eerste indruk van hoe de het zonnige paradijs en het bloederige mêlee geweld opnieuw samenkomen – dit keer in het beroemde Californië. Dead Island 2 komt in het voorjaar van 2015 en wordt ontwikkeld door ontwikkelaarsstudio Yager voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
Dead Island 2 zal voor de eerste keer speelbaar zijn op Gamescom 2014 in Keulen. Op de Deep Silver stand in Hal 9.1, B11/C10, staat spelers een behaaglijk zombie slachtfestijn te wachten onder het beroemde Hollywood Sign.

Dead Island 2 vervolgt het verhaal van Dead Island en Escape Dead Island, een paar maanden na de gebeurtenissen in Banoi. Het leger van de Verenigde Staten heeft de Golden State onder volledige quarantaine geplaatst, en daarmee is voor sommigen de droom van een nieuw begin uitgekomen. Het afgezette Californië is tot een bloederig paradijs verworden; een speeltuin boordevol actie die de bekroonde, vloeiende multiplayer modus bevat voor maximaal acht spelers, die samenwerken, tegen elkaar strijden, of gewoon naast elkaar bestaan in een daadwerkelijk sociale, next-gen multiplayer ervaring.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.