Elder Scrolls Online: eerste details omtrent de Dragon Bones DLC en Update 17 onthuld

The Elder Scrolls Online

PC PlayStation 4 Xbox One

Elder Scrolls Online: eerste details omtrent de Dragon Bones DLC en Update 17 onthuld

Elder Scrolls Online: eerste details omtrent de Dragon Bones DLC en Update 17 onthuld

Zenimax Online Studio maakt enkele details omtrent de eerste grote update van 2018 voor The Elder Scrolls Online bekend – Dragon Bones, een uitbreidingspakket met twee nieuwe kerkers. Daarnaast verschijnt Update 17, een gratis toevoeging voor iedereen met een hoop nieuwe features en upgrades die ESO beter dan ooit maakt. Dragon Bones en Update 17 worden in februari verwacht.

Het Dragon Bones uitbreidingspakket bevat twee nieuwe kerkers – Scalecaller Peak en Fang Lair- die beiden beschikbaar zijn in zowel normal als in veteran modus, met een veteran Hard Modus voor elke eindbaas. Deze nieuwe kerkers laten spelers het opnemen tegen nieuwe en terugkerende vijanden, waaronder door de plaag geteisterde ogers, krachtige tovenaars en hun ondode creaties en zelfs de gereanimeerde beenderen van een oeroude draak.

Spelers worden beloond met nieuwe items en monster sets, verzamelobjecten en achievements. Tevens ontvangen alle spelers het Renegade Dragon Priest masker bij het betreden van één van de kerkers. Het Dragon Bones uitbreidingspakket is gratis voor ESO Plus leden en beschikbaar in de Crown Store voor niet-leden.

De gratis Update 17 wordt tegelijk met Dragon Bones gelanceerd en bevat:
Het Outfit System: laat spelers toe om het uiterlijk van hun uitrusting aan te passen, ongeacht de uitrusting die je draagt.
Twee Nieuwe Battlegrounds: de Orc Stronghold of Mor Khazgur en de Dwarven Ruins of Deeping Drome zijn twee nieuwe arena’s voor de 4v4v4 multiplayer chaos. (Battlegrounds PvP vereist ESO: Morrowind)
Home Storage System: deze langverwachte functie geeft spelers de mogelijkheid om voorwerpen veilig op te bergen in hun huis via het Homestead huisvestingssysteem.
Bijkomende Gameplay Functies: Nieuwe Quality of Life toevoegingen voor zowel nieuwe als ervaren spelers om het meeste uit ESO te halen. Waaronder de nieuwe Level Up en Skills Adviseurs die spelers begeleiden naar de beste upgrades wanneer ze in niveau stijgen; daarbovenop verbeteringen bij het vechten, die het makkelijker maken om vaardigheid synergiën te herkennen en te activeren.
De aanvullingen en verbeteringen die in Update 17 zitten zijn gratis beschikbaar voor alle Elder Scrolls Online spelers.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.