Elite Dangerous verschijnt 27 juni voor PlayStation 4

Elite Dangerous verschijnt 27 juni voor PlayStation 4

Frontier Developments heeft aangekondigd dat Elite Dangerous op 27 juni 2017 zal verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Elite Dangerous en de Elite Dangerous: Horizons season pass zullen digitaal beschikbaar zijn in de PlayStation Store als afzonderlijke producten of als onderdeel van de Commander Deluxe Edition, met als bonus de Commander Paint Pack.

Pre-order via de PlayStation Store en ontvang de exclusieve Gold Sidewinder ship paint job. Digitale pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar in Europa.

Elite Dangerous: Legendary Edition zal ook vanaf 27 juni beschikbaar zijn in winkels voor PlayStation 4 en Xbox One. De Elite Dangerous: Legendary Edition bestaat uit Elite Dangerous, de Elite Dangerous: Horizons season pass en 1,000 Frontier Points die uitgegeven kan worden aan in-game cosmetische items.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.