Er komt een nieuwe Metro-game in 2017

Er komt een nieuwe Metro-game in 2017

Er valt ook goed nieuws te rapen vandaag jongens en meisjes. Wat dacht je namelijk over het idee dat er volgend jaar een sequel op Metro: 2033 en Last Light zit aan te komen? Van zoiets fleur je op, toch?

De games zijn gebaseerd op een trilogie van boeken waarvan het laatste deel binnenkort uitkomt en waarvan nu al exemplaren te pre-orderen vallen via de website. Om dat in de verf te zetten kreeg de officiele website een make over, inclusief een tijdlijn die de boeken en games situeren. Daar helemaal aan het eind, bij 2017 staat dus echt wel: The next  Metro video game.

Volgens de website zal het verhaal van de game de draad oppikken van de boekentrilogie en een tijdperk van nieuwe ontdekkingen inluiden voor Artyum. Het is wachten op de officiele aankondiging van 4A games voor meer info.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.