Ether One komt naar PlayStation 4

Ether One komt naar PlayStation 4

Puzzelgame Ether One zal naar de PlayStation 4 komen. Ontwikkelaar White Paper Games heeft voor hun indie-titel, die eerder op voor de PC uitkwam, besloten om de game opnieuw te bouwen op de Unreal Engine 4.  In Ether one verken je vanuit first-person een wereld vol mysterie en raadsels. Het oplossen van de puzzels is optioneel waardoor het verkennen ook kan zonder je grijze massa al te hard te laten werken.

Volgens de studio laat Ether One zien hoe fragiel het menselijk brein eigenlijk is. De ontwikkelaar hebben in hun eigen persoonlijke leven te maken gehad met dementie binnen hun familie en in de game zal dit thema ook worden behandeld. Door middel van soortgelijke ervaringen hopen ze dat de spelers dit zullen herkennen.

Afgelopen maart kwam Ether One uit voor de PC. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de PlayStation 4-versie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.