Evolve krijgt datum

Evolve krijgt datum

2K en Turtle Rock Studios, de makers van de coöperatieve shooter-klassieker Left 4 Dead, kondigen vandaag aan dat vanaf 21 oktober 2014 hun multiplayer shooter-ervaring Evolve wereldwijd verkrijgbaar zal zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Pre-order Evolve en ontvang het Monter Expansion Pack. Dit bevat de gratis “Savage Goliath” skin bij de release en een nieuw monsterpersonage zodra deze beschikbaar is na de release van Evolve. Spelers die bij geselecteerde retailers een pre-order plaatsen zullen ook het Exterminator Weapon Skin Pack of het Instant Hunter Pack ontvangen. Neem voor meer informatie contact op met je lokale retailer.

Evolve voegt coöperatieve en competitieve multiplayer-ervaringen vakkundig samen wanneer een team van vier jagers het rechtstreeks opneemt tegen een monster dat bestuurd wordt door een speler. Op een vreemde planeet in de verre toekomst jagen spelers op hun prooi in 4V1-wedstrijden die stijf staan van de adrenaline. Evolve bevat meerdere monsters, jagers, gamemodi en meer dan een dozijn aan maps die spelers ongelofelijke gameplay-mogelijkheden en bijna ongelimiteerde herspeelbaarheid bieden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.