Extra competities tijdens ESL Benelux Championship

Extra competities tijdens ESL Benelux Championship

De finales van de ESL Benelux Championship vinden op 7 en 8 juli plaats in de Amsterdam ArenA. Vandaag kondigt de organisatie aan dat er extra wedstrijden worden georganiseerd, parallel aan de finale games, voor de games Mortal Kombat XL, Street Fighter V, Super Smash Bros en FIFA 16. En jij kunt meedoen aan deze toernooien!

Je kunt je nu inschrijven voor deze extra wedstrijden van Mortal Kombat XL, Street Fighter V, Super Smash Bros en FIFA 16. Bij iedere competitie maak je kans op een prijzenpot van €500,-. Op donderdag 7 juli worden de wedstrijden voor Mortal Kombat XL en Street Fighter V gespeeld en nemen 64 spelers het tegen elkaar op in een strijd om de prijzenpot… en eeuwige roem! Vrijdag 8 juli is het strijdtoneel voor Super Smash Bros en FIFA 16 toernooien. In FIFA 16 nemen 64 spelers het tegen elkaar op en met Super Smash Bros kunnen tot 128 spelers zichzelf bewijzen. Als jij wil strijden tegen de beste spelers uit de Benelux of zelfs Europa, sla dan je slag en doe mee!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.